NBA-stjerne ramt af frygteligt benbrud

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Verdens bedste basketball-spillere er lige nu samlet med det amerikanske landshold. Her forbereder de sig til VM, som desværre nu bliver uden en af spillets helt store stjerner. 

Under en showkamp mellem to amerikanske hold røg Indiana Pacers-spilleren Paul George ind i alvorligt og grimt benbrud. En skade, der formentligt koster ham godt et års pause fra basketball.

All-Star-spillerens ben blev knust, efter han landede helt forkert på sit underben i forbindelse med en ellers ufarlig aktion. Det var tydeligt at se på holdkammeraternes umiddelbare reaktion på banen, at skaden var alvorlig. Efter ti minutters behandling på gulvet afbrød man kampen helt.

- Det er første gang, at vi på landsholdet er udsat for sådan et uheld. Det er en svær og meget, meget følelsesfuld situation for hele organisationen, trænerstaben og spillerne. Der var ingen muligheder for, at vi kunne gennemføre kampen efterfølgende, udtalte formanden for det amerikanske landshold Jerry Colangelo på det efterfølgende pressemøde.

SE DE VOLDSOMME BILLEDER HER:

Først blev der spekuleret i, om skaden kunne være karrieretruende for den 24-årige profil, men efter en vellykket operation forsikrede George via sin Twitter-profil, at han har i sinde at vende tilbage på banen for fuldt kraft før eller siden.