NBA-profilen Stephen Curry brækker hånden i nyt nederlag

Stephen Curry udgik med en brækket hånd, da Golden State Warriors tabte for tredje gang i fire kampe.

Golden State Warriors' Steph Curry brækkede hånden i tredje quarter af kampen mod Phoenix Suns, der endte med sæsonens tredje nederlag til vicemestrene. (Arkivfoto) Frederic J. Brown/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Basketballholdet Golden State Warriors har fået en katastrofal start på NBA-sæsonen, og tidligt torsdag morgen dansk tid blev den endnu værre.

Hjemme mod Phoenix Suns tabte Warriors 110-121. Nederlaget var det tredje i fire kampe, og holdets store profil Stephen Curry måtte udgå med en brækket hånd.

Curry landede uheldigt på sin venstre hånd i begyndelsen af tredje quarter, og det blev kun værre af, at Suns' Aron Baynes landede oven på Curry og dermed lagde ekstra vægt på hånden.

Senere viste røntgenundersøgelser, at hånden var brækket, bekræfter holdet på sin hjemmeside.

»Det var bare en tilfældig sekvens, og sådan noget sker,« siger Warriors-cheftræner Steve Kerr ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Curry, der to gange er blevet kåret som ligaens mest værdifulde spiller (MVP), indledte kampen med at score Warriors' syv første point, men generelt havde hjemmeholdet det svært på sin nye hjemmebane i San Francisco.

For øjnene af cirka 18.000 tilskuere i Chase Center tabte Warriors første quarter med 14-43, og selv om der blev rettet en anelse op på den katastrofale start, var der lang vej tilbage.

Uden Curry på banen vandt Warriors ganske vist fjerde quarter med 43-26, men det var ikke nok til at true Suns, der blev anført af Devin Bookers 31 point.

Warriors har været dominerende i verdens bedste basketball-liga med finalepladser fem år i streg. I den periode blev det til tre titler.

I sommer mistede holdet imidlertid profilen Kevin Durant, der valgte at fortsætte karrieren i Brooklyn Nets. Samtidig fik Klay Thompson en alvorlig knæskade, og hans comeback har stadig lange udsigter.

Mens Warriors har indledt sæsonen med en sejr og tre nederlag, har Suns leveret et positivt indtryk med tre sejre og to nederlag.

/ritzau/