Napoli slukkede lyset for Bendtner og Wolfsburg

soccer-europa
Marek Hamsik fejrer endnu en scoring med Dries Mertens hængende på ryggen mod ellers så formstærke Wolfsburg, som blev klædt af hjemme i Volkswagen-byen. Fold sammen
Læs mere

Trods scoring fra den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner blev Wolfsburg slået stort af et veloplagt italiensk hold i afstraffelseshumør.

Næppe havde chokket efter Bayern Münchens nederlag til Porto i Champions League lagt sig, før Wolfsburg som det andet tyske tophold ramlede ind i en endnu større blamage.

Gæstende Napoli kunne således rejse til det sydlige Italien med en 4-1-gevinst, der ikke var et mål for stor, men som også blev grundlagt på samme type personlige fejl, der fældede Bayern et døgn forinden.

Gonzalo Higuain åbnede scoringen i det 15. minut efter en tvivlsom tæmning, inden Marek Hamsik fordoblede scoringen i det 24. minut efter gigantisk forsvarskoks.

Efter pausen forsøgte træner Dieter Hecking at blæse liv i hjemmeholdet, og Nicklas Bendtner afløste Bas Dost efter en lille times spil.

Napolis omstillingsspil og dybe diagonalbold var ren gift for Wolfsburg, som aldrig fandt modtræk eller omhu til at dæmme op for de konstant chanceskabende gæster.

Hamsik opsnappede en tværaflevering til 3-0 målet, og der var apatisk attitude i Wolfsburgs centerforsvar, da Gabbiadini satte panden på et fint indlæg til 4-0.

Nicklas Bendtners 1-4 reduceringsmål var derfor af kosmetisk betydning efter en aften, hvor Wolfsburg næppe skal tænke ret meget mere på europæiske turneringer i denne sæson.