Napoli og Benfica holder CL-spændingen intakt

Hvis man leder efter spænding i fodboldens Champions League tirsdag, så er det i gruppe B, man finder den. Her skal Napoli ud i en afgørende kamp mod Benfica.

Marek Hamsík kan blive en af nøglespillerne for Napoli, som tirsdag møder Benfica på udebane i den sidste Champions League-gruppekamp. Scanpix/Carlo Hermann Fold sammen
Læs mere

Sidste spillerunde i Champions League har efterladt meget lidt spænding i de fleste af tirsdagens gruppekampe.

I én enkelt gruppe er ingen hold dog endnu videre til turneringens ottendedelsfinaler.

Napoli, Benfica og Besiktas kæmper alle for at nå blandt de to bedste hold i gruppe B, hvor Dynamo Kiev har udspillet sin rolle.

Besiktas kan med en sejr ude over Dynamo Kiev sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne - uanset udfaldet af den anden gruppekamp.

Napoli skal på en svær udebanetur til Lissabon, hvor Benfica venter tirsdag aften.

- Som vi ser det, så er vi nødt til at gå efter sejren, siger Napoli-træner Maurizio Sarri ifølge AFP.

- Det vil blive en svær kamp, og det kan blive to kampe i en. I de første 70 minutter kan alt se helt normalt ud, mens det i de sidste 20 minutter kan gå den ene eller anden vej, siger han.

Napoli kan dog nøjes med uafgjort i Lissabon, da italienerne vandt den omvendte kamp 4-2.

Benfica skal omvendt helst have en sejr, da holdet ender på tredjepladsen ved uafgjort eller nederlag, hvis Besiktas samtidig vinder i Ukraine.

Benfica fik ikke den bedste optakt til kampen mod Napoli, da portugiserne for første gang i denne sæson tabte i ligaen med fredagens 1-2-nederlag til Maritimo.

- Nederlaget skulle komme på et tidspunkt, men vi ved, at vi tirsdag har en kamp på hjemmebane, vi skal vinde. Der er ikke tid til at fortryde noget, siger Benfica-træner Rui Vitoria ifølge Reuters.

Hvis Besiktas taber kampen til Dynamo Kiev, vil både Napoli og Benfica gå videre - uanset resultatet i Lissabon.

Tirsdagens kampe begynder klokken 20.45.

/ritzau/