Nagelsmann har væddet en bil med tidligere landsholdsspiller

Bayern München-træneren skal triumfere i Champions League senest i 2032 for at vinde det langvarige væddemål.

Julian Nagelsmann og Bayern München tævede lørdag Hertha Berlin med 5-0 i Bundesligaen. Sven Hoppe/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

München. Hvis Bayern München vinder Champions League senest i 2032 med Julian Nagelsmann som træner, skal hans søn have en Audi A3 af den tidligere landsholdsspiller Christian Träsch.

Omvendt skal Träschs afkom have en Audi A3, hvis Nagelsmann ikke går hele vejen i den fineste europæiske turnering.

Det er indholdet af et gammelt væddemål mellem de tidligere klassekammerater, afslører Bayern München-træneren efter lørdagens 5-0-sejr over Hertha Berlin i Bundesligaen.

- Vi sad ved siden af hinanden i skolen. Dengang var jeg ikke træner endnu. Jeg sagde i en indskydelse, at hvis jeg vinder Champions League senest i 2032, skal han købe en Audi A3 til mit barn. Hvis ikke jeg gør, så er det omvendt, siger Nagelsmann ifølge dpa.

Nagelsmann nåede som RB Leipzig-træner semifinalen i Champions League i sæsonen 2019/2020, og skiftet til Bayern München har efterhånden vippet væddemålet i Nagelsmanns favør.

- Da vi var i semifinalen sidste år, var han lidt nervøs. Da skiftet til Bayern faldt på plads, blev han lidt mere nervøs. Men det er selvfølgelig også et pres på mig. Det er ikke kun ham, siger Nagelsmann.

Christian Träsch havde som aktiv en pæn karriere i Bundesligaen for Stuttgart og siden Wolfsburg. Han nåede også ti landskampe for Tyskland.

/ritzau/