Nadia Nadim fortsætter karrieren i USA

Landsholdsspilleren vender tilbage til USA og har skrevet kontrakt med klubben Racing Louisville FC.

Nadia Nadim har netop vundet det franske mesterskab med Paris Saint-Germain. Nu fortsætter karrieren i USA. Gruppo Editoriale Livemedia / Al/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fodboldspilleren Nadia Nadim skal fremover spille i USA, hvor hun har fået kontrakt med klubben Racing Louisville FC.

Det skriver klubben på Twitter.

Nadim vender dermed tilbage til USA, hvor hun tidligere har tørnet ud for New Jersey-holdet Sky Blue, hvorefter hun skiftede til Portland Thorns, som hun vandt mesterskabet med i 2017.

Racing Louisville FC er et nystartet hold i delstaten Kentucky, og det match passer godt til Nadim, siger hun til TV 2 Sport.

»Jeg glæder mig virkelig meget til at komme tilbage til den amerikanske liga. Det er et helt nyt hold, og jeg elsker udfordringen med at starte fra bunden og arbejde sig op. Det ligger perfekt til mig,« siger hun.

De seneste to et halvt år har angriberen spillet for Manchester City og senest Paris Saint-Germain, som hun netop har vundet det franske mesterskab med.

Nadim fik debut på det danske landshold i 2009 og har spillet tæt på 100 kampe i de rød-hvide farver.

Torsdag spiller hun potentielt sin landskamp nummer 98, når Danmark møder Australien i Horsens, og 15. juni gælder det Spanien i Madrid, inden det i efteråret går løs med VM-kvalifikationskampe.

/ritzau/