'Mulle' og Gravholt tilbage i Håndbold-ligaen

Kristina 'Mulle' Kristiansen stoppede i Team Tvis for at spille videre hos Nykøbing Falster. Nu er plamakeren igen at finde i den bedste række.
Læs mere
Fold sammen

Nykøbing Falster Håndboldklub - der både har Kristina 'Mulle' Kristiansen og Mette Gravholt i  truppen - har valgt at takke ja til den ledige plads i Boxer Dameligaen.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse på deres hjemmeside torsdag.

»Efter vores interne ekstraordinære bestyrelsesmøde, og med tilkendegivelser fra en bred vifte af partnere og sponsorer om fortsat stigende opbakning, er vi klar på også i kommende sæson at spille i den allerbedste række i Danmark,« siger direktøren i klubben, Søren Jakobsen.

Nykøbing Falster vil ifølge Søren Jakobsen nu bruge tiden inden næste sæsonstart til at kigge efter mulige forbedringer til truppen.

»Strategien har været, at vi med en smal trup og en stærk start 7´er skulle vinde 1.div og derefter at begynde opgraderingen, når vi var rykket op i BOXER Dameligaen. Udfordringen er, at vi allerede nu skal tage 'step to' i NFH version 2.0+, hvor vi efter vores plan først skulle steppe op om et år«, siger han.

Den ekstra plads i Boxer Dameligaen opstod, da Skive valgte at trække sig.