Mulig Kessler-modstander forhandler om ny kamp

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Andre Ward sættes i forbindelse med en kommende storkamp mod Mikkel Kessler. Og den amerikanske boksers rågiver bekræfter nu, at han har gang i en masse samtaler om Wards boksefremtid.

Ifølge BTs oplysninger skrider forhandlingerne om en mulig forårskamp mellem Mikkel Kessler og Andre Ward fortsat fremad.

Indtil nu har der ikke været megen lyd fra amerikanerens lejr, men nu afslører Andre Wards rådgiver, James Prince, at han forhandler på livet løs for at få sin boksestjerne i ringen igen efter mere end et års pause.

»Vi har haft en masse samtaler. Men intet er fastlagt endnu. Flere ting bliver diskuteret,« er James Prince citeret for at have udtalt til boksemediet The Ring.

Andre Wards rådgiver bliver dog ikke mere konkret om, hvem han fører forhandlinger med, og han nævner altså dermed ikke, at en revanchekamp mod danske Mikkel Kessler er i støbeskeen.

James Prince skal dog ifølge samme medie også have fortalt, at han 'meget snart' kan afsløre, hvad Andre Ward skal næste gang, han går i ringen i supermellemvægt.

BT kunne tidligere i februar afsløre, at Mikkel Kesslers promotor sammen med MTGs tv-boss Peter Nørrelund er langt i forhandlingerne med Andre Wards repræsentanter og tv-giganten HBO om en ny kamp mellem de to boksere. En kamp, som de efter planen ønsker at afvikle i Parken i København inden for fire til seks måneder.