MTG splitter regningen med konkurrent

fbl-eng-lcup-stoke-chelsea3152
Bare rolig, José Mourinho. Danskerne får ny rig mulighed for at følge med i Chelseas nedtur. Fold sammen
Læs mere

Fremover kan du også se Premier League, La Liga og Serie A på SBS Discoverys kanaler. Selskabet er blevet enige med MTG, der hidtil har ejet rettighederne til alle ligaerne, om at splitte regningen.

Det oplyser Discovery i en pressemeddelelse. Det betyder, at du fremover ikke kun kan se de tre ligaer på TV3+, TV3 Sport1 og 2, men også på Kanal 5, 6, 9 og Eurosport Danmark.

»Vi er begejstrede for, at vi fortsat skal være vært for verdens mest populære fodboldligaer her hos Discovery Networks Denmark. Særligt Premier League har en enorm appel til danskerne i almindelighed og til vores seere i særdeleshed. Samtidig er der en voksende og passioneret interesse for La Liga og Serie A. Derfor er jeg overbevist om, at disse aftaler vil styrke og udvikle vores brands og tilknytning til de danske tv-seere markant,« siger Christian Kemp, administrerende direktør, Discovery Networks Denmark.

Rettighederne vil blive delt nogenlunde lige mellem kanalerne, så de to selskaber skiftes til at vælge først i kampudvalget, så begge sikres lige adgang til de bedste kampe i hver runde.

Aftalen for Premier League gælder til og med 2018/19-sæsonen, mens aftalerne for La Liga og Serie A gælder til og med 2017-18-sæsonen.