Mourinho stjal billedet før pokalsejr

Chelsea gik uden problemer videre i FA Cuppen søndag, men det var manager Jose Mourinho, der stjal billedet før 3-0-sejren over Nottingham Forest.

Chelsea spillede sig uden problemer videre til femte runde af FA Cuppen med en sikker 3-0-sejr over Nottingham Forest søndag.

Sensationen nåede aldrig at lure på Stamford Bridge denne søndag, da Andrej Sjevtjenko allerede efter ni minutter fik et skud rettet af i Nottingham-forsvaret til 1-0-føring til hjemmeholdet. Didier Drogba fulgte op kort efter og gjorde det til 2-0, og kort før pausen var det så den tidligere Lyn-spiller John Obi Mikel, der tæt på mål sikrede 3-0-sejren og det videre avancement i den prestigefulde pokalturnering.

Uden for banen var det derimod Jose Mourinhos udtalelser om, at han forventer at fuldføre sin kontrakt, der løber frem til 2010, der var det mest interessante denne søndag. Mourinhos ord faldt før kampen, efter at der på det seneste er spekuleret heftigt i, at portugiseren snart er færdig i klubben efter uoverensstemmelser med klubejer Roman Abramovitj.

/ritzau/