Mourinho sender stikpille til Arsenal og Wenger

José Mourinho svarer igen på 'Chelsea er kedelige'-kritikken. Fold sammen
Læs mere

José Mourinho er et maskingevær ladt med stikpiller, og søndag affyrede han så en ny - denne gang i retning af Arsenal og Arsene Wenger i minutterne efter, at Chelsea havde sikret sig et vitalt 0-0-resultat på Emirates.

'Boring, boring Chelsea' råbte tilskuerne på Arsenals hjemmebane søndag aften, da Chelsea spillede fightede sig til 0-0 - et resultat, der er med til at sikre José Mourinhos hold mesterskabet, hvis de vinder de næste to kampe mod Leicester og Crystal Palace.

Men er Chelsea kedelige? Ikke ifølge José Mourinho, der ifølge BBC i stedet opfordrede hjemmepublikummet til at kigge i Arsenals retning.

»Jeg synes, kedeligt er, når man ikke vinder noget i 10 år - det er kedeligt. Hvis du støtter en klub og venter, venter, venter i så mange år uden en Premier League-titel, så er det kedeligt.«

Og portugiseren var langt fra færdig med sine dybe stød til London-rivalerne. Han spyede også en kommentar afsted, som manager Arsene Wenger nok får svært ved ikke at tage personligt.

»Måske sang Arsenals fans ikke til os. Når du gerne vil vinde kampen, og du så tager din angriber Olivier Giroud ud, så vil de (fansene, red.) måske have mere - måske vil de i stedet have Giroud og Theo Walcott i angrebet,« lød hilsenen.

Chelsea har scoret 65 mål på 33 kampe og har en målforskel på plus 39.

»Dette kedelige hold har scoret næstflest mål og har den bedste målforskel,« konkluderede Mourinho.

Chelsea fører Premier League med ti point til Manchester City, der har spillet en kamp mere, og Arsenal.

Chelsea har fem kampe tilbage af sæsonen.