Mourinho inden rivalopgør: Jeg er mere rolig end Klopp

Manchester United-manager José Mourinho mener, at han er en mere rolig manager end Liverpools Jürgen Klopp.

José Mourinho er blevet bortvist to gange i indeværende Premier League-sæson. Reuters/Phil Noble Fold sammen
Læs mere

Selv om Manchester Uniteds manager, José Mourinho, er blevet forvist til tribunerne to gange i løbet af Premier League-sæsonen, så mener han, at han er en mere rolig manager end sin kollega i Liverpool, Jürgen Klopp.

Det siger den portugisiske manager forud for søndagens rivalbrag mellem Manchester United og Liverpool.

- Jeg mener, at han (Jürgen Klopp, red.) gerne vil spille spillet lige så meget, som jeg vil. Han er lige så motiveret som mig. Jeg er ikke sikker på, at han er lige så rolig som jeg er, lyder det fra manageren.

Manchester United har vundet sine seneste seks kampe i den bedste engelske række, men på trods af den gode formkurve halser holdet fortsat efter konkurrenterne og indtager lige nu sjettepladsen i Premier League.

Liverpool ligger nummer to med 44 point, mens Manchester United har 39 point. En sejr kan dermed for alvor sende United ind i topstriden.

Og det er altså samtidig to store managerprofiler, der mødes søndag.

- Jeg tror bare, at jeg godt kan lide at vinde ligesom alle andre managere. Alle har deres egen personlighed, alle har deres egen måde at styre et hold på og deres egen ledelsesstil, siger José Mourinho.

Mourinho blev bortvist fra Manchester Uniteds målløse kamp mod Burnley i oktober efter en diskussion med dommer Mark Clattenburg.

Derudover blev han sidst i november sendt op på tribunen for at sparke til en vandflaske i ligaopgøret mod West Ham, der endte 1-1.

/ritzau/AFP