Morten Olsen får flere jobtilbud efter landstrænerstop

Morten Olsens stop som dansk landstræner efter EM i 2016 er ikke gået ubemærket hen i Fodboldeuropa, hvor der har været flere følere om nye jobmuligheder for den afgående landstræner.

Når Morten Olsen efter planen forlader posten som dansk landstræner, træder han formentlig ikke ud i arbejdsløshed.

Det fortæller Morten Olsen til BT.

»Det er sådan, at hvis nogen finder ud af, at en træner ikke er i job på et tidspunkt, så kommer der henvendelser. Så jo, jeg har da fået henvendelser,« siger han om interessen udefra.

Morten Olsen vil dog ikke afsløre, hvem de nye henvendelser kommer fra. Således heller ikke, om det primært er tilbud om at blive cheftræner i en klub eller fortsætte som landstræner i et andet land.

»Det har jeg ingen intentioner om at fortælle om, fordi det 'kun' er henvendelser,« svarer Morten Olsen kontant på spørgsmålet om, hvem der har henvendt sig til ham.

Dermed befinder Morten Olsen sig i øjeblikket i en situation, som ligner den, DBUs direktør Claus Bretton-Meyer skitserede over for BT onsdag. Her fortalte Claus Bretton-Meyer, at flere træneremner allerede budt ind på Morten Olsens job, når det bliver ledigt i sommeren 2016.

 

Ifølge Morten Olsen er det ikke nyt for ham, at han i jobbet som dansk landstræner er et eftertragtet navn flere steder i Europa.

 

»Du får noget løbende, sådan vil det altid være. Det er et fantastisk attraktivt job at være dansk landstræner, så det er soleklart, at der kommer henvendelser,« siger Morten Olsen, som dog ikke for alvor har taget stilling til de følere, der har været.

»Jeg har 16 måneder tilbage i mit job, det er det, jeg går ud fra og arbejder hen imod. Jeg vil være med til at kvalificere Danmark til EM, så der er rigeligt at arbejde med,« siger han.

 

Morten Olsen næste opgave som landstræner bliver, når Danmark først møder Montenegro i en træningskamp 8. juni som optakt til braget mod Serbien i Parken i EM-kvalifikationen 13. juni.