Morten Olsen bliver uanset EM-skæbne

Morten Olsen fastslår, at han bliver som landstræner til 2010, uagtet landsholdets EM-skæbne. I sidste uge afviste han et meget attraktivt tilbud fra en klub.

Selvom kvalifikationen til EM næste år risikerer at glippe for Danmark, så slår landstræner Morten Olsen fast, at han bliver og udfylder sin kontrakt frem til VM-slutrunden i Sydafrika i 2010. Derfor afslog han også et særdeles godt tilbud fra en unavngiven klub i sidste uge.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg sidste uge fik det største økonomiske tilbud, jeg nogensinde har fået som klubtræner. Og det har jeg sagt nej til, sagde Morten Olsen efter torsdagens landsholdsudtagelse til EM-kvalifikationskampene mod Sverige og Liechtenstein i næste måned.

Dermed slog Olsen også fast, at han ikke har i sinde at forlade det danske landshold, hvis det for anden slutrunde i træk mislykkes at kvalificere Danmark. Danskerne gik også glip af sidste sommers VM-slutrunde i Tyskland.

Morten Olsen ville dog ikke nævne, hvilken klub, der jagtede ham eller fra hvilket land, tilbuddet kom fra, da klubben allerede har en træner. Men Olsen tilføjede, at han på intet tidspunkt har overvejet at kvitte jobbet som landstræner, hvis EM bliver uden dansk deltagelse.

- Overhovedet ikke, lød det kort fra landstræneren.

/ritzau/