Mølby vil gerne være træner i Sønderjyske

Johnny Mølby kalder Sønderjyske en interessant størrelse.
Læs mere
Fold sammen

Sønderjyske skal efter denne sæson have fundet en erstatning for cheftræner Lars Søndergaard, som skal til AaB, og meget tyder på, at Johnny Mølby bliver ny chef for de lyseblå spillere fra Haderslev.

BT har før nævnt Johnny Mølby som Sønderjyskes favorit til jobbet, og nu bekræfter kilder til avisen, at den tidligere Horsens-træner har været til møde i klubben.

Det vil Johnny Mølby, der hidtil har været tavs om det mulige job, ikke bekræfte, men han vil gerne indrømme, at jobbet i Sønderjyske tiltaler ham.

»Jeg håber selvfølgelig at komme i gang igen til sommer, og det tror jeg helt sikkert, at jeg har gode muligheder for, og Sønderjyske er da helt sikkert en interessant størrelse,« siger Johnny Mølby og tilføjer:

»Man kan ikke have andet end respekt for det stykke arbejde, de har lavet dernede. De har lagt på år for år, og man har på nuværende tidspunkt et konkurrencedygtigt hold, og det vidner deres resultater også om.«

Johnny Mølby, der har været uden job siden sidste sommer, blev senest set i Sønderjyskes sponsorlounge i sidste weekends nederlag til FC Nordsjælland, men det lægger klubben ikke det store i, og han forklarer selv, at han som arbejdsløs træner blot holder sig i gang, når han er på stadion.

»Jeg har jo fået en masse tid til mig selv og har gået og malet huset. I den tid har jeg set familien noget mere, og så har jeg været ude og se en masse fodbold. Det gør jeg for at holde mig opdateret.«

Ifølge BTs oplysninger er cheftrænerstillingen i Sønderjyske så interessant, at klubben har fået henvendelser fra flere trænere, der allerede er i job, men det vil sportschef Hans Jørgen Haysen udtale sig om. Han siger dog:

»Vi er i fuld gang med at finde afløseren for Lars Søndergaard. Vi skal finde en, der står for de samme værdier som os. Jeg vil gerne gøre det hurtigst muligt, men det kan tage en uge, to uger eller en måned,« siger sportschefen og fortsætter:

»Vi har gjort vores forarbejde, da kontraktforhandlingerne med Lars Søndergaard trak ud, så vi står ikke på bar bund.«