Møde med hviderussere og tysk storklub ærgrer BSV-træner

Peter Bredsdorff-Larsen mener, at Bjerringbro-Silkeborg har fået en hård lodtrækning i EHF Cup-gruppespillet.

Foto: Henning Bagger. Peter Bredsdorff-Larsen mener, at Bjerringbro-Silkeborg har fået en hård lodtrækning i EHF Cup-gruppespillet.
Læs mere
Fold sammen

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg (BSV) havnede torsdag i gruppe med Magdeburg, SKA Minsk samt vinderen af kvalifikationsopgøret mellem slovakiske Tatran Presov og islandske Hafnarfjördur, da der blev trukket lod til EHF Cuppens gruppespil.

BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen havde gerne undgået et møde med Jannick Green, Mads Christiansen, Michael Damgaard og de øvrige Magdeburg-profiler.

Også gruppens øvrige hold ser han som hårde modstandere, uanset hvem der måtte vinde det sidste kvalifikationsopgør til gruppen.

»Vi har kun fået vanskelige modstandere fra alle lag. Jeg havde ikke sammensat puljen på den måde, hvis jeg kunne bestemme,« siger han ifølge BSV's hjemmeside.

SKA Minsk var med i første seedningslag, BSV var selv i andet, og Magdeburg blev trukket fra tredje lag.

Gruppens to bedste hold går videre, og et BSV-avancement kræver en stærk hjemmebane, påpeger træneren.

»For tredje år i træk jagter vi at gå videre fra et europæisk gruppespil. Vi begynder så småt vores forberedelser, så vi i februar vil opsøge vores muligheder for at gå videre.«

»I de foregående år er vi lykkedes i Europa gennem en stærk hjemmebane. Vi har hentet mange store og vigtige sejre, og det får vi brug for igen,« siger Peter Bredsdorff-Larsen.

EHF Cup-gruppespillet begynder i weekenden 10.-11. februar.

/ritzau/