»Mistænkeligt mærkelig« OB-kamp skal undersøges

OB'eren Daniel Høegh, der her ses i nærkamp med FCK-angriberen Andreas Cornelius, kalder forløb i reserveholdskamp for 'mistænkeligt mærkeligt'. Fold sammen
Læs mere

Blev der snydt i mandagens reserveholdskamp mellem FC Vestsjælland og OB? Det spørgsmål har OB's sportsdirektør Jesper Hansen tænkt sig at opklare.

»Jeg er lige vendt hjem fra udlandet. Lige nu har jeg ingen holdning til sagen. Jeg vil undersøge den nærmere, snakke med personer omkring kampen og se videooptagelserne,« citeres Jesper Hansen for at sige til Fyens Stiftstidende.

Efter kampen, som FC Vestsjælland vandt 4-3, efter at der blandt andet var dømt intet mindre end fire straffespark, konstaterede OB-spilleren Daniel Høegh på sin Twitter-profil, at forløbet havde været 'mistænkeligt mærkeligt'.

Ifølge Fyens Stiftstidende er Daniel Høegh ikke den eneste, der synes, at dommer Peter Feighs kendelser var mærkværdige.

»Det er ikke så tit, at man ser fire dømte straffespark i en kamp - og fire, som er så 'tynde'. Det er min vurdering, at i hvert fald tre af kendelserne var 'højst diskutable',« citeres OB-reserveholdets træner Joakim Mattson for at sige.

Fyens Stiftstidende har talt med DBU's kommunikationschef Jakob Høyer, der siger, at man på sin 'matchfixing-hotline' ikke har modtaget henvendelser om kampen.

Dommer Peter Feigh tager sagen med ophøjet ro. Han siger til Fyens Stiftstidende, at han efterfølgende har set kampen på video.

»De tre første straffespark er jeg ikke i tvivl om. Det fjerde straffespark kan der være tvivl om. Men jeg siger kun kan,« siger Peter Feigh blandt andet.