Milan appellerer ikke Celtic-resultat

Selv om en Celtic-tilskuer løb på banen og ramte AC Milans målmand Dida, der måtte lade sig udskifte, vil italienerne ikke appellere deres 1-2-nederlag.

Hvis der kommer et efterspil efter Celtics 2-1 sejr over AC Milan, hvor en tilskuer løb på banen og tilsyneladende ramte italienernes målmand Dida, der måtte lade sig udskifte, bliver det ikke de forsvarende Champions League-mestre, der sætter sagen i gang.

- Vi vil ikke appellere resultat. Det er en beslutning, jeg har truffet i samråd med klubpræsident Silvio Berlusconi. Det er en beslutning vi har truffet, fordi vi er europæiske mestre og må opføre os som sådan. Han blev ramt på kinden, men det er ikke til at sige, hvor slemt det var, lyder det fra AC Milans vicepræsident Adriano Galliani.

Han mener ikke, at selve resultatet blev påvirket af situationen, der indtraf kort efter Celtics scoring til 2-1.

Det skotske hold har derimod igangsat en undersøgelse af, hvad der er sket, og Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA), har meldt ud, man afventer dommerens rapport fra kampen, hvorefter en eventuel sag vil blive overdraget til en uafhængig disciplinærkomité.

/ritzau/