Mikkel Thygesen stopper i Brøndby og skifter til Hobro

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mikkel Thygesen forlader Brøndby og skifter til oprykkerne fra Hobro i Superligaen. Det bekræfter begge klubber mandag formiddag på transfervinduets sidste åbningsdag.

Den 30-årige midtbanespiller, der ellers var en populær skikkelse blandt Brøndbys fans, havde ikke udsigt til meget spilletid i Brøndby, og derfor har Mikkel Thygesen og klubben valgt at ophæve kontrakten, der ellers løb frem til sommerpausen.

»Det er en markant spiller, vi siger farvel til. Mikkel Thygesen har haft en vigtig rolle i Brøndby IF i den tid, han har været her. Uden for banen har han været utrolig vellidt og en upåklagelig rollemodel for vores yngre spillere. Og på banen har han altid ydet sit ypperste for logoet på brystet. Selv i de vanskeligere perioder har Mikkel altid gået forrest og vist sig som en top-holdkammerat. Han havde afgørende betydning for redningen i 13/14-sæsonen og var også en vigtig figur i kickstarten af det nye projekt i klubben,« siger sportschef Per Rud til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

»Sammen med Mikkel har vi kigget på mulighederne for ham fremadrettet. Vi er kommet frem til, at det bedste er, at han får mulighed for spilletid et andet sted end hos os, hvor han umiddelbart ikke ser ud til at få så mange kampminutter. Derfor er vi blevet enige om at ophæve hans kontrakt nu, og vi er glade for, at han allerede er på plads i en så god klub som Hobro.«

Dermed nåede Mikkel Thygesen ikke at gå arbejdsløs, da han i forbindelse med sin afsked fra Brøndby har skrevet under på en aftale af et halvt års varrighed med oprykkerklubben fra Hobro.

Et skifte hovedpersonen selv er tilfreds med.

»Alle fodboldromantikere er faldet for Hobro, og det er jeg også. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til klubben,« siger Mikkel Thygesen til Hobros hjemmeside.

Det er anden gang Hobro går ombord i Brøndbys overskudslager af spillere. Før sæsonen hentede klubben således også angriberen Quincy Antipas i Brøndby.