Mikkel Hansen: Vi burde kunne slå Norge

Danmarks stjernespiller Mikkel Hansen ærgrede sig over uafgjort mod Norge, men tror stadig på OL-billet

Herning: OL-billetten kunne være kommet i hus, da de danske håndboldherrer lørdag aften spillede deres anden OL-kvalifikationskamp mod Norge i Boxen i Herning.

Men med uafgjort 25-25 har danskerne tre point på kontoen og bevarer dermed spændingen om OL-billetterne til den sidste kamp i puljen, der spilles søndag aften.

Og det ærgrer den danske stjernespiller Mikkel Hansen.

- Jeg er naturligvis skuffet. Med det hold vi har, og når vi spiller på hjemmebane, så burde vi kunne slå et hold som Norge, siger han.

- Vi hænger lidt efter hele kampen. De får lavet lidt for mange lette mål i kontrafasen, og det gør det hårdt for os.

- Vi skal slide for at lave et mål i angrebet, og når vi scorer, så går der fem til ti sekunder, og så ligger bolden nede i kassen i vores egen ende. Det giver en hård mental kamp hele vejen igennem, siger Mikkel Hansen.

Trods det uafgjorte resultat er OL-billetten stadig inden for rækkevidde for det danske hold. Det kræver blot, at Danmark mindst spiller uafgjort mod Bahrain, der indtil nu har vist sig som gruppens svageste hold.

Mikkel Hansen ser frem til den sidste kvalifikationskamp og satser på, at OL-billetten kommer i hus søndag aften.

- Nu må vi se fremad. I morgen skal vi vinde over Bahrain. De dækker enormt offensivt og spiller lidt anderledes, så det bliver sjovt at stifte bekendtskab med.

- Jeg håber og regner stærkt med, at OL-billetten kommer i hus, siger han.

Danmark møder Bahrain søndag aften i den sidste kvalifikationskamp. De to bedste hold i Danmarks gruppe får billet til OL i Brasilien til sommer.

/ritzau/