Mikkel Hansen var ikke tilfreds trods sejr

Med en 28-24-sejr over Kroatien i kampen om femtepladsen fik de danske håndboldherrer lørdag lidt oprejsning oven på de skuffende resultater mod Argentina, Tyskland og til dels Spanien.

Især Mikkel Hansen virkede opsat på at vise, at holdet er bedre, end placeringen i Qatar viser. Med otte mål og et hav af assister gjorde bagspilleren stort set, hvad der passede ham. Men selvom Danmark sluttede VM af med to relativt sikre sejre, var Hansen stadig ikke tilfreds med turneringens forløb.

»Jeg er ikke tilfreds med en femteplads. Men nu er der kun én vej. Vi skal arbejde endnu hårdere og endnu mere. Så kan vi forhåbentlig være med endnu længere fremme næste gang,« sagde Mikkel Hansen efter kampen til DR.

Mikkel Hansen understregede dog, at de to placeringskampe mod Slovenien og Kroatien har været vigtige i forhold til fremtiden.

»Der har tidligere været snak om, at de her placeringskampe kan være lidt tunge. Men vi er inde i en proces som hold, hvor vi gerne vil udvikle os og blive bedre til de ting, som Gudmundur (Gudmundsson, dansk landstræner, red.) har introduceret. Og det er lykkedes. Vi har spillet to gode kampe,« sagde han og uddybede:

»For os er det ekstremt vigtigt at få så mange kampe som muligt, så vi kan forberede os på fremtiden. I den sammenhæng kunne vi ikke få en bedre modstander end Kroatien.«

Qatar og Frankrig mødes søndag i finalen.