Mikkel Hansen kræver sejr over Island: Bliver en svær kamp

Efter Danmark sejr over Polen hedder næste opgave nu Island i VM-ottendedelsfinalen på mandag.Det er en opgave, som landsholdets Mikkel Hansen ser frem til. Og som bør ende med dansk sejr i venstre backens optik.

»Det bliver sjovt, det er et hold som vi kender rigtig, rigtig godt, og som vores træner (Gudmundur Gudmundsson, red.) kender endnu bedre. Og selvfølgelig blive det en svær kamp. Men det er et hold, vi skal slå. Det tror jeg også på, at vi kan. Vi tabte i forberedelserne, hvor vi ikke spiller aggressivt nok. Det håber jeg ikke bliver samme tilfælde i en VM-ottendedelsfinale, «siger Mikkel Hansen med henvisning til den træningskamp, som holdene spillede for to uger siden i Danmark, hvor Island vandt 30-29.

I den kamp splittede Island det danske forsvar ad, som havde de aldrig lavet andet. Men ifølge Mikkel Hansen er der ikke alt for meget grund til at være bekymret over det.

»Vi havde det meget svært i den kamp. Det er også noget andet, når man spiller tre testkampe i træk. Det er lang tid siden, man har spillet tre dage i træk. Kampen mod dem var andendagen, den er lidt tung at komme op på i forhold til den første go den tredje. Vi skal bare hjem og forberede os, som vi plejer at gøre.«

»Jeg glæder mig rigtig meget til kampen. Det er altid sjovt at spille mod folk, som man kender, og jeg kender mange af dem, så det skal nok blive underholdende,« lyder det fra Mikkel Hansen.