Mikkel Hansen er sygemeldt med stress-symptomer

Efter et hårdt 2022 med en blodprop og for nylig et VM er bægeret fyldt op for Mikkel Hansen.

Mikkel Hansen er sygemeldt med stress. (Arkivfoto). Henning Bagger/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Håndboldstjernen Mikkel Hansen er sygemeldt med symptomer på stress.

Det oplyser hans klub, Aalborg Håndbold, i en pressemeddelelse.

Mikkel Hansen har truffet beslutningen i samråd med den nærmeste familie, læger og Aalborg Håndbold, lyder det.

- Det har været et hektisk år for Mikkel med først en blodprop i foråret 2022, hjemflytning med familien til Danmark efter ti succesfulde år i udlandet, samt en enormt stor efterspørgsel og fokus på hans person gennem hele efteråret i forbindelse med skiftet til Aalborg Håndbold og senest ved VM i januar, udtaler Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold.

For halvanden uge siden blev Mikkel Hansen for tredje gang i træk verdensmester med Danmark.

- Efter hjemkomsten fra VM-slutrunden viste det sig, at bægeret var fyldt op, og vi har sammen truffet det eneste rigtige valg, hvor fokus fuldt ud er på, at Mikkel får den nødvendige tid og professionel støtte til at komme sig, lyder det fra Aalborg-direktøren.

Den nordjyske klub anmoder medier og andre om at give Mikkel Hansen og familien den nødvendige ro og undlade at kontakte dem.

- Vi glæder os, til Mikkel kommer tilbage, men lige nu er det vigtigste, at han passer på sig selv og sin familie, understreger Jan Larsen.

Mikkel Hansen kom til Aalborg inden den nuværende sæson efter ti år hos franske Paris Saint-Germain, men han har haft svært ved at få spillet til at køre i den danske klub.

Aalborg ligger nummer et i den hjemlige ligas grundspil. Desuden er holdet stadig med i Champions League, hvor holdet forventes at avancere til ottendedelsfinalerne.

Efter VM-slutrunden har Aalborg været i aktion én gang - i ligaen mod GOG i den forgangne weekend, men her var Mikkel Hansen ikke med i truppen, der slog den fynske modstander med 30-26.

/ritzau/