Michael Hansen: Vores tro på overlevelse er blevet større

FC Vestsjællands cheftræner, Michael Hansen, kunne efter 1-1 i Randers se håbet om en nærmest mirakuløs overlevelse i Superligaen blive en tand mere realistisk.

For to runder siden var der 10 point op til den rigtige side af nedrykningsstregen. Men efter tirsdagens sejr i Odense og lørdagens pointdeling i Randers er der nu 'blot' seks point op til OB.

»Vi har hele tiden troet på det, og et point i sådan en kamp gør godt for den tro. Men der er stadig et stort hul, der skal lukkes, og det kræver, at vi har fokus på hver eneste kamp,« sagde Michael Hansen til TV3 Sport efter kampen.

FC Vestsjælland var ellers godt på vej mod de tre point, da Rasmus Festersen midt i første halvleg bragte gæsterne på 1-0. Men Randers slog tilbage med en scoring af Mikal Ishak lige inden pausen. På trods af at FCV havde smidt føringen undervejs, var Michael Hansen godt tilfreds med lørdagens pointudbytte.

»Vi skal være tilfredse med det ene point. Vi er under tryk, og hvis vi skulle have haft alle tre point, skulle vi have været bedre med bolden. Der manglede vi modet og kræfterne.«