Meulensteen tilbage i Manchester

Blot to uger efter at have fået »fyreseddelen« blev René Meulensteen genansat i Manchester United, alt imens Brøndby led nok et nederlag på grønsværen - til Shaktar Donetsk.

René Meulensteens ophold i Brøndby var en lang, sportslig hovedpine. Nu er hollænderen tilbage som talent- og teknisk træner under Sir Alex¿ beskyttende vinger i Manchester United.<br>Foto: Claus Bjørn Larsen Fold sammen
Læs mere

Efter et hektisk halvår i Brøndby, der sluttede så drastisk med mudderkastning og modstridende forklaringer, er hollandske René Meulensteen tilbage i Manchester United i en rolle som talent- og teknisk træner.

Dét blev offentliggjort på »de røde djævles« hjemmeside i går.

»Vi er lykkelige for at have René tilbage,« siger manager for Premier Leagues tophold, Sir Alex Ferguson.

»Han havde et uheldigt ophold i Brøndby, men har var en fantastisk træner for os i fem år. Jeg er glad for, at han nu vil fortsætte med at udvikle de tekniske færdigheder hos alle spillere her i klubben,« supplerer den iltre skotte, som også sagde mere end god for Meulensteen - dengang i juni, hvor Brøndby med lys og lygte søgte Michael Laudrups efterfølger.

Mens Meulensteen i den grad mislykkedes på Vestegnen, styres Brøndby-holdet i dag af klubmanden Tom Køhlert, og han har tilsyneladende sat lidt skik i og på galehuset.

De blå-gule tabte i hvert fald kun med et mål i går, hvor Shakhtar Donetsk spillede op under Maspalomas Cup på Gran Canaria.

Brøndby stillede op i en 4-4-2-formation med Stephan Andersen på mål og en forsvarskæde bestående af Thomas Rytter, Per Nielsen, Mikkel Bischoff og Thomas Rasmussen. Kim Daugaard, Marcus Lantz, Martin Retov og Mike Jensen gjorde sig til på midtbanen, mens David Williams og Morten Duncan Rasmussen forsøgte sig oppe i front.

Brøndby fik en god start på opgøret med to scoringer af Williams i de første syv minutter, om end de stærke ukrainere kom tilbage og scorede tre gange inden pausen.

Ukrainerne scorede også til 4-2 og 5-2, før Brøndbys nyerhvervelser, Mikkel Bischoff og indskiftede Chris Katongo, reducerede foran cirka 400 tilskuere.

Efter kampen led Brøndby deslige et nederlag i en straffesparkskonkurrence, som tæller i regnskabet, hvis der opstår pointlighed i træningsturneringen.

Brøndby spiller i dag sin anden kamp i Maspalomas Cup mod Rapid Bukarest.