Mestrene udraderede kaninerne

Vedran Borovcanin (tv) blev topscorer for Horsens IC med 26 point, da holdet på udebane slog Svendborg Rabbits. Billedet er fra en tidligere kamp. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Horsens IC vandt alle fire perioder, da de danske mestre i basketball tirsdag var på besøg hos Svendborg Rabbits.

Cifrene 73-100 antyder, at der var klasseforskel, da Svendborg Rabbits tirsdag tabte til Horsens IC, der virkelig viste sig fra deres bedste side. Kun i første periode var der en smule spænding om udfaldet. Her vandt Horsens IC 27-22.

»Vi manglede noget energi i forsvaret. Horsens var gode til at finde den frie spiller, og de er stærke en-mod-en. Vi havde også problemer i den anden ende,« sagde Svendborg-træner Craig Pedersen efter kampen til TV2 Sport.

Svendborg Rabbits har ambitioner om at tale med om mesterskabet i denne sæson, men at dømme efter tirsdagens præstation bliver det svært. Horsens IC vandt alle fire perioder og var generelt et niveau over hjemmeholdet.

Men Horsens ICs træner, Arnel Dedic, mente også, at hans hold havde præsteret ekstraordinært godt.

»I betragtning af modstanderen og sejrens størrelse var det vores bedste præstation i denne sæson,« sagde han.

Østjyderne bevarede med sejren holdets 100 procent record med seks sejre i seks kampe. Dermed er de i en god position til at nappe ligaens førsteplads, som giver direkte adgang til semifinalerne. Nummer 2-7 skal spille kvartfinaler.

Svendborg Rabbits ligger midt i rækken med tre sejre og tre nederlag.