Messi-skade skaber bekymring i Barcelona

Messi i den argentinske landsholdslejr - uden fodboldsko.
Læs mere
Fold sammen

Lionel Messi missede Argentinas venskabskampe mod Ecuador og El Salvador grundet en skade i sin højre fod. Det skaber bekymring i Barcelona, der står over for en afgørende april måned med Champions League-kvartfinaler og vigtige ligakampe.

Hvis der er én, der er afgørende for Barcelonas sportslige succes, er det Messi. Når han spiller 'dårligt', er Barcelona sårbare, men når han omvendt er i sit es, er Barcelona favorit til at vinde hver eneste kamp, de spiller.

Derfor har det også givet store panderynker i Barcelona at se sin talisman humpe rundt på sidelinjen. Ifølge den spanske radiostation COPE pådrog Messi sig allerede skaden i kampen mod Manchester City, hvilket også betyder, at han spillede El Clásico med en skadet højrefod.

I den argentinske landsholdslejr kunne Messi kun træne med den første dag. De efterfølgende dage kunne troldmanden end ikke få sine fodboldstøvler på, på grund af smerter.

Det til trods er holdkammeraten Gerard Pique optimistisk i forhold til at få Messi klar til lørdagens udekamp mod Celta Vigo.

»Jeg har talt med Messi, og jeg er optimistisk. Jeg tror, han når at blive klar, men det kommer selvfølgelig an på, hvad der sker de næste par dage. Det er op til holdets læger at vurdere,« sagde Pique i forbindelse med et sponsorarrangement.

Det er dog usandsynligt, at træner Luis Enrique vil tage nogle chancer med Messi frem mod lørdagens kamp. Forude venter en serie af hårde kampe i ligaen og to kvartfinale-kampe mod PSG i  Champions League.