Messi afviser transferrygter og intern uro

Lionel Messi afviser, at han har vil væk fra FC Barcelona. Samtidig kalder han historierne om intern uro mellem ham og træner Luis Enrique for løgn.

I den forgange uge blev Lionel Messi og resten af FC Barcelona ramt af en regulær mediestorm, hvor historier om spittelse og uro nærmest tog til i styrke dagligt.

Men især en historie vakte opsigt verden over. Angiveligt skulle Lionel Messi være så træt af tilværelsen i Spanien, at han ville sælges.

Men nu tager Messi bladet fra munden og afviser rygterne.

»Jeg har ingen intentioner om at skifte til et andet hold, hverken Chelsea eller Manchester City. Jeg er træt af alle de ting, som folk har sagt. Jeg har heller ikke sagt til klubben, at de skulle fyre nogen,« sagde Messi efter Barcelonas sejr mod Atletico Madrid søndag aften i La Liga.

Her var det da heller ikke til at se, at klubben og holdet skulle være nær et internt sammenbrud i opgøret, der endte 3-1 til Barcelona.

Messi kunne efter sejren heller ikke genkende, at der skulle være ballade mellem ham selv og træner Luis Enrique. Deres forhold er ellers blevet beskrevet som iskoldt.

»Alt der har været sagt om mig er løgn, og jeg vil have, at folk forstår det. Alt der har været sagt passer ikke,« sagde Messi og fortsatte:

»Folk siger de her ting, fordi de vil skade os. Og det gør ondt, fordi det kommer fra Barcelona-folk. Men vi må stå sammen«.

Foruden historier om ballade med Messi har Barcelona også været ramt af uro på flere vigtige poster i klubben. Her blev sportsdirektør Andoni Zubizaretta fyret, mens den tidligere klublegende Carles Puyol valgte at forlade klubben for at søge 'nye udfordringer'.