Medier: KIF jagter ni millioner og en ny ledelse

KIF Kolding København vil hente ni millioner og en ny bestyrelse, når der er ekstraordinær generalforsamling.

Arkivfoto: KIFs Magnus Landin Jacobsen til vejrs i kampen mellem Aalborg Håndbold og KIF Kolding København i 888ligaen i Gigantium Arena, Aalborg, 16. december 2017. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

KIF Kolding Københavns håndboldherrer er havnet i økonomiske problemer og jagter en pengeindsprøjtning og en ny ledelse inden næste sæson.

Det skriver både TV 2 Sport og JydskeVestkysten.

Håndboldklubben holder ekstraordinær generalforsamling onsdag, hvor det er et punkt på dagsordenen at forhøje selskabskapitalen med ni millioner kroner.

På dagsordenen til den ekstraordinære generalforsamling er også at finde nye bestyrelsesmedlemmer.

TV2 Sport skriver, at Jens Boesen vil trække sig tilbage efter mere end 30 år som klubbens direktør.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger har en række velvillige kreditorer eftergivet gælden, så KIF får en mulighed for at bygge en ny forretningsmodel op fra bunden.

Dernæst skulle nye investorer have meldt sig på banen, så klubben kan få genoprettet egenkapitalen og hente nye spillere, skriver avisen.

Jens Boesen ønsker ikke at bidrage med noget konkret i sagen på nuværende tidspunkt.

»Jeg har ikke nogen kommentarer før efter onsdag, fordi hvis det ikke lykkes på onsdag, så sker der noget helt andet.«

»Jeg kan ikke sige noget før, vi har afholdt generalforsamlingen. Det kan jeg ikke,« siger direktøren til JydskeVestkysten.

Den tidligere KIF-spiller Anders Oechsler, der stoppede karrieren i 2016 og i dag arbejder som ejendomsmægler i Kolding, er i spil som afløser for Jens Boesen, erfarer TV2 Sport.

/ritzau/