Medie: Real Madrid smider 1,3 milliarder for Mbappé

Spanske Marca erfarer, at Real Madrid og Monaco er enige om at gøre Kylian Mbappé til verdens dyreste spiller.

Der har været megen spekulation om Kylian Mbappés fremtid over sommeren, men ifølge den spanske avis Marca, så ser supertalentets fremtid nu ud til at ligge i den spanske hovedstad, Madrid. Reuters/Charles Platiau Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Storklubben Real Madrid har lavet en aftale med Monaco om at købe supertalentet Kylian Mbappé til en pris, der kan løbe op i 180 millioner euro, hvilket svarer til cirka 1,3 milliarder kroner.

Det erfarer den spanske avis Marca.

Mbappé er nok den mest ombejlede teenager i fodboldens verden for tiden, men ifølge flere medier går Monaco ikke med planer om at sælge ham.

Både Sky Sports og den franske avis Le Parisien skriver, at Monaco nægter at have indgået en aftale med Real Madrid om en potentiel rekordhandel.

Hvis handlen bliver det til noget - og beløbet bliver i den nævnte størrelsesorden - vil det betyde, at den 18-årige angriber bliver den dyreste fodboldspiller i historien.

Den dyreste spiller hidtil er Mbappés landsmand Paul Pogba. Han blev sidste år købt af Manchester United i Juventus for cirka 800 millioner kroner.

I den seneste sæson scorede kometen 26 mål for Monaco, hvoraf de seks blev sat ind i det største europæiske udstillingsvindue af dem alle - Champions League.

Franskmanden har derfor tiltrukket sig opmærksomhed fra de største klubber i Europa, og spørger man Arsenals franske manager, Arsène Wenger, så kan det unge talent vælge og vrage blandt alle tilbuddene fra øverste hylde.

»Der er ikke mange spillere, der er så heldige, for han er kun 18 år gammel, og hele Europa ruller den røde løber ud for ham,« sagde Wenger tidligere på måneden om Mbappé.

»Der er ingen, der kan sige, at de ikke er interesseret i en spiller af hans kaliber, for han har så enorme kvaliteter i en alder af 18 år. Alle klubberne er interesseret i ham.«

/ritzau/