Medie: Europæiske ligaer får deadline for genåbningsplan

De bedste nationale fodboldligaer i Europa skal senest 25. maj komme med en plan for genstart, siger Uefa.

Spillerne og trænerstaben i superligaklubben AaB er tilbage på træningsbanen i Aalborg, 21. april 2020.De er tilbage på arbejde efter at have været hjemsendt siden 1. april. Spillerne skal fremover træne i mindre grupper, så de overholder myndighedernes anbefalinger, samtidig med at de kommer i bedre fysisk forfatning, inden en eventuel genstart af Superligaen bliver meldt ud. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Senest den 25. maj skal Superligaen, Premier League og de resterende fodboldligaer i Europa kunne fremlægge en plan for, hvordan de vil genstarte sæsonen.

Det er et krav fra Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa), skriver Sky Sports.

Forbundet har givet de 55 medlemslande den deadline efter en aftale i sidste uge slog fast, at kvalifikationen til næste sæsons Champions League og Europa League skal afgøres på baggrund af denne sæson.

Kravet til ligaerne blev udstedt af Uefa-præsident Aleksander Ceferin og Uefas generalsekretær, Theodore Theodoridis.

»De nationale ligaer skal være i stand til at kommunikere til Uefa senest den 25. maj 2020 omkring den planlagte genstart af deres nationale ligaer. Herunder datoen for genstart og det relevante format for at afslutte ligaerne«, skriver Uefa ifølge Sky Sports.

/ritzau/