Medie: Eriksen og Brentford er enige om kontrakt

Christian Eriksen er ifølge The Athletic kun et bestået lægetjek fra at være Brentford-spiller.

Christian Eriksen er ifølge medie enig med Brentford om en kontrakt. (Arkivfoto) Wolfgang Rattay/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

London. Den danske fodboldstjerne Christian Eriksen kan snart kalde sig Brentford-spiller.

Det erfarer The Athletic.

Mediet skriver, at Eriksen og Brentford er blevet enige om en kontrakt gældende for seks måneder med mulighed for forlængelse på et år.

Ifølge The Athletic er det nu kun det obligatoriske lægetjek, der mangler, før Eriksen er på plads i danskerklubben, der har Thomas Frank som træner.

I et interview med DR tidligere i januar slog Eriksen fast, at han ønsker at fortsætte sin karriere, der blev sat på pludseligt standby med hjertestoppet under sommerens EM-slutrunde.

Den 29-årige Eriksen blev løst fra sin kontrakt med Inter, da det i Italien ikke er tilladt at spille med hjertestarter, som Eriksen fik indopereret i sommer.

De seneste uger har der været spekuleret kraftigt i Eriksens fodboldfremtid, og nu tyder det altså på, at han skal tilbage til Premier League, hvor han optrådte med stor succes for Tottenham fra 2013 til 2020.

Eriksens agent, Martin Schoots, blev forleden også citeret for, at pilen pegede mod England.

- Christian vil til Premier League, og jeg forventer, at det sker, sagde Martin Schoots til det hollandske medie Telegraaf.

Agentens udmelding kom, efter at Eriksen fredag besøgte sin tidligere klub Ajax, der var meldt interesseret i den danske kreatør.

Ifølge Telegraaf spurgte Eriksen om lov til at træne med andetholdet i Ajax, hvor han også fik mulighed for at hilse på flere tidligere holdkammerater.

Eriksen spillede for Ajax fra 2008 til 2013.

/ritzau/