Medie: Danske håndboldkvinder er tæt på ny landstræner

Klavs Bruun Jørgensen er Dansk Håndbold Forbunds (DHF) favorit til posten som ny landstræner for kvinderne, erfarer DR Sporten.

Mellem jul og nytår blev Jan Pytlick fyret af DHF som kvindelandstræner efter en skuffende EM-slutrunde i Ungarn. Derfor er jagten gået ind på en erstatning, der kan føre holdet til succes, når de i 2015 spiller VM på hjemmebane.

Og allerede nu skulle forbundet være i gang med at forhandle med førsteprioriteten, Klavs Bruun Jørgensen, til at overtage posten, skriver DR Sporten.

Han er dog cheftræner for Team Tvis Holstebros herrehold i øjeblikket, og derfor vil det kræve, at forbundet får købt ham fri af den kontrakt, der løber til 2016.

Det tyder dog ikke på, at det bliver et problem, og forhandlingerne skulle være så langt fremme, at Klavs Bruun Jørgensen og Dansk Håndbold Forbund allerede i starten af næste uge vil offentliggøre aftalen.

I øjeblikket er det U17-landstræneren, Heine Eriksen, der står i spidsen for kvindelandsholdet på en midlertidig kontrakt, der løber frem til 1. juni, hvor en permanent afløser så gerne skulle stå klar.

Hverken DHF eller Klavs Bruun Jørgensen selv har ønsket at kommentere på oplysningerne.