McIlroy indgår forlig i retssag

Rory McIlroy (tv) har indgået forlig med Horizon. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Golfstjernen Rory McIlroy har indgået et forlig i en retssag mellem ham og firmaet Horizon Sports Management, der tidligere har repræsenteret den 25-årige nordirer.

I 2011 indgik de en fælles aftale, som begge parter senere sagsøgte hinanden for for kontraktbrud, og det er denne aftale, der har været omdrejningspunktet i retssagen, som sent onsdag aften fik sin afslutning i Dublin.

For et år siden stoppede Rory McIlroy samarbejdet med firmaet, fordi han mente, at kontrakten parterne imellem var urimelig i forhold til den aftalte kommission.

Horizon skød tilbage med et sagsanlæg, hvor man krævede en erstatning for bruddet og for de fremtidige indtægter, der kunne være faldet firmaets vej, hvis samarbejdet havde fortsat.

McIlroy ligger nummer et på verdensranglisten, men sagen har skygget for hans golfspil og tvunget ham til at melde afbud til flere turneringer i oktober, fordi han skulle forberede sig på at møde i retten.

Nu kan han atter fokusere på spillet på banen og på forårets kommende turneringer, der blandt andet tæller US Masters, der er en eneste af de fire major-turneringer, som han ikke har vundet.

Tidligere har Rory McIlroy været kærester med den danske tennisspiller Caroline Wozniacki, men de to gik fra hinanden sidste år.