McIlroy i storform efter Wozniacki-brud

Rory McIlroy er i storform efter bruddet med den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den nordirske golfstjerne Rory McIlroy er i storform i øjeblikket. I sidste måned vandt han sin tredje Major med sejren i the Open. I sidste uge vandt han endnu en turnering, og fredag gik han så en runde i fire under par ved US PGA Championship i Kentucky, hvilket giver ham føringen halvvejs gennem turneringen.

Og den øjeblikkelige succes skyldes bl.a. bruddet med den danske tennis-darling Caroline Wozniacki. Det antydede nordireren, da han blev spurgt, om bruddet havde givet ham mere tid til at træne.

- Det er svært at sige. Men jeg har ikke så meget andet at lave end at træne. Jeg står op om morgenen, jeg går ned på golfbanen, og jeg går i træningscentret, siger Rory McIlroy til BBC.

- Det er tydeligt, at det fungerer for mig, så jeg vil fortsætte på denne måde. Det er mit liv lige i øjeblikket. Jeg træner hårdt og høster frugterne af det arbejde.

Over for det engelske medie Daily Mail kalder Rory McIlroy bruddet 'godt i forhold til mit golfspil'.

McIlroy, der skal forsøge at holde føringen i US PGA Championship med to runder endnu, går ud på sin tredje runde lørdag aften kl. 21.00 dansk tid.Danske Thorbjørn Olesen har også spillet sig videre til tredje runde, men han blander sig ikke i toppen af turneringen. Han forventes at starte kl. 16.00.