Mbappé nedtoner PSG-svækkelse: Stop med at sprede frygt

Trods skaderne til Neymar og Edinson Cavani havde PSG en kompetent offensiv mod Manchester United.

PSG-angriberen Kylian Mbappé kunne lade sig tiljuble på Old Trafford efter scoringen til slutresultatet 2-0 ude mod Manchester United. Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Manchester. Der var talt meget om fraværet af superstjernerne Neymar og Edinson Cavani hos Paris Saint-Germain, inden det franske storhold skulle møde Manchester United.

Men i den første af to ottendedelsfinaler i Champions League viste blandt andre Kylian Mbappé, at PSG godt kan sprudle offensivt uden de to øvrige angrebsesser.

PSG vandt tirsdag aften 2-0 ude over United, og Mbappé scorede det sidste af målene.

- Folk er nødt til at stoppe med at sprede frygt og være bange. Selvfølgelig er Neymar supervigtig, og Cavani er fundamental, men fodbold bliver spillet på banen.

- Det viste vi. Så vær ikke bange. Vi er gode, siger Mbappé ifølge uefa.com.

Selv om sejren var en magtdemonstration, så advarer den franske guldfugl om at tage for let på returkampen om tre uger i Paris.

- Det er fint, den næste runde er nærmere. Vi er glade, men der mangler stadig at blive spillet en kamp.

- Vi forbereder os over de næste tre uger på at sikre, at vi går videre. Vi oplevede et konditionsdyk i de sidste 20 minutter, og det skal vi arbejde på, siger han.

Mbappé havde mulighed for at score til 3-0 på en stor chance, men United-keeperen David De Gea stod i vejen.

- Jeg kunne have scoret mål nummer tre, og jeg tror, at et tredje mål havde lukket det hele. Men jeg ser frem til at score et mål i returen, siger Mbappé.

/ritzau/