Mayweather før Las Vegas-brag: Forvent blod, sved og tårer

Spydighederne var lagt til side på det afsluttende pressemøde mellem Conor McGregor og Floyd Mayweather Jr.

Læs mere
Fold sammen

Las Vegas. Efter flere ugers verbale tilsvininger af hinanden, er tonen mellem Conor McGregor og Floyd Mayweather Jr. blevet mere stueren.

På den sidste pressekonference onsdag inden den med spænding ventede kamp mellem den ubesejrede og mangedobbelte verdensmester Mayweather og McGregor, MMA-stjernen over alle, uddelte de roser i stedet for fornærmelser.

- Conor McGregor havde en allerhelvedes karriere. Han har stadig en allerhelvedes karriere. Han er en fandens god kæmper, han er en guttermand, en sej konkurrent, siger den amerikanske bokser.

Begge ventes at tjene trecifrede millionbeløb i kroner på kampen, der afvikles efter de almindelige bokseregler.

Kritikere mener, at McGregor er chanceløs, fordi det er hans debut i en professionel boksering og ser kampen som intet andet end en latterlig måde at lave penge på.

Men Mayweather forventer at få kvalificeret modstand.

- Det bliver ikke en nem kamp. Der vil være blod, sved og tårer på lørdag, siger han.

McGregor var mindre overstrømmende i sine komplimenter. Men efter sine mange mundtlige angreb bifalder han en pause i udvekslingen af fjendtlige kommentarer.

- Der har været mange skøre pressemøder. Det her er mere afdæmpet, siger ireren.

McGregor kunne dog ikke holde sin skarpe tunge i ro, da folk fra Mayweathers lejr provokerede ham under pressemødet med tilråb om, at han bliver slået i gulvet.

- Ikke af dig, hvem du så end er. Få den tæve til at holde kæft, sagde han med blikket rettet mod Mayweather.

McGregor er overbevist om, at han som den første kan besejre Mayweather, der har vundet alle sine hidtidige 49 kampe.

- Jeg vil gå frem, jeg vil lægge pres på ham og nedbryde denne gamle mand, siger han og tilføjer, at han forventer at kampen slutter i løbet af de første to omgange.

Den 40-årige Mayweather er også fyldt med selvtillid.

- Hvis der er en ting, jeg kan, så er det at slås. Jeg kan give, og jeg kan tage imod. Men når jeg er 49-0, så er det klart, at jeg har uddelt (øretæver, red.) og ikke taget imod, siger han.

Kampen ventes at gå i gang tidligt søndag morgen dansk tid.

/ritzau/