Mayweather efter sejr nummer 50: Nu er det slut

Floyd Mayweather vil ikke lade sig overtale til flere comebacks. Med sin 50. sejr overgår han Rocky Marciano.

LAS VEGAS, NV - AUGUST 26: Floyd Mayweather Jr. celebrates after his TKO of Conor McGregor in their super welterweight boxing match on August 26, 2017 at T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. Ethan Miller/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Fold sammen
Læs mere
Foto: Ethan Miller

Las Vegas. Med sejren over Conor McGregor slap Floyd Mayweather godt fra sit comeback til bokseringen efter næsten to års fravær.

Men nu er det endegyldigt slut, fastslår den 40-årige amerikaner.

- Dette var min sidste kamp. Helt sikkert, sagde han i ringen efter at have besejret McGregor på teknisk knockout i 10. omgang.

Med sejren når han op på 50 sejre i 50 kampe og overgår dermed den legendariske sværvægter Rocky Marciano, der mellem 1947 og 1955 boksede 49 kampe og vandt dem alle.

At rekordsejren kom i en kamp mod en modstander, der normalt gør sig i MMA-sporten og som aldrig tidligere havde bokset professionelt, mindsker ikke bedriften, mener vinderen.

- En sejr er en sejr, lige meget hvordan du opnår den. Rocky Marciano er en legende, og jeg ser frem til at komme i Hall of Fame en dag, siger Floyd Mayweather.

Den amerikanske veteran var længe om at komme i gang og havde tunge ben i kampens første fase.

De første runder gik til McGregor, men det var en del af taktikken at lade den 11 år yngre modstander slå sig tør for kræfter.

- Vores kampplan var at lade tiden arbejde, at lade ham sætte sine slag ind tidligt og derefter køre ham træt.

- Vi ved, at han er vant til at kæmpe i 25 minutter i MMA. Efter 25 minutter begyndte han at sætte tempoet ned. Jeg vidste, at dette ikke kunne blive ved, siger Floyd Mayweather.

Kampen blev stoppet af kamplederen, da McGregor blev ramt hårdt flere gange i 10. omgang.

Den afgørelse er ireren ikke tilfreds med. Han mener nemlig ikke, at det var slagene fra Mayweather, der gjorde ham usikker på benene.

- I mine øjne var det en tæt kamp, som jeg mener blev stoppet for tidligt. Jeg var bare en smule træt, siger Conor McGregor.

Debutanten erkender, at Mayweathers store erfaring gjorde udslaget i en kamp, der blev mere jævnbyrdig, end mange havde spået.

- Han er meget afklaret. Han er ikke så hurtig, han er ikke så kraftfuld, men hold op hvor er han snu.

- Det er det, man får ud af at bokse 50 kampe, siger Conor McGregor.

/ritzau/