Mauresmo færdig i Australian Open

Amelie Mauresmo skuffede alle sine fans og ikke mindst sig selv, da hun søndag blev ekspederet ud af Australian Open i Melbourne.

Down Under. Det er den følelse Amelie Mauresmo må sidde tilbage med, efter den forsvarende vinder af Australian Open søndag blev slået ud af årets første Grand Slam-turnering allerede efter fjerde runde. Franskmanden havde da heller ikke let ved at fordøje nederlaget på 4-6, 3-6 til den upåagtede tjekke Lucie Safarova.

- Jeg er ikke fuldstændig nede, men meget skuffet. Nu skal jeg tilbage på tennisbanen - tilbage på arbejde. Det er tilsyneladende det, jeg har brug for, sagde Amelie Mauresmo, der var seedet til en finaleplads.

Nu er det i stedet Lucie Safarova, der i kvartfinalen kan se frem til at møde den tjekkiske landsmand Nicole Vaidisova, som slog Elena Dementjeva. Serena Williams er også videre til kvartfinalerunden, ligesom Roger Federer og Andy Roddick også kom et skridt nærmere Grand Slam-titlen hos herrerne. Roger Federer slog Novak Djokovic 6-2. 7-5, 6-3 og skal nu møde spanske Tommy Robredo, mens Andy Roddick efter en sejr over Mario Ancic fra Kroatien skal op imod Mardy Fish.

/ritzau/