Matchvinder-Duncan roser AGF-defensiv efter ny sejr

Morten "Duncan" Rasmussen fremhævede AGF's defensive udtryk efter holdets 2-0-sejr ude over Silkeborg.

AGF var pisket til at vinde, hvis holdet skulle gøre sig håb om at slippe fri af nedrykningskampe i Alka Superligaen, og kvalificere sig til Europa League-playoffkampe.

Og det var netop, hvad holdet gjorde i mandagens 2-0-sejr i Silkeborg, hvor hjemmeholdet ellers kunne have slukket lyset for aarhusianerne.

Topscorer Morten "Duncan" Rasmussen afgjorde kampen ved at score begge mål på straffespark, men efter kampen havde AGF-anføreren mere fokus på den defensive præstation, som han og holdkammeraterne leverede.

- Den her sejr betyder selvfølgelig alt. Først og fremmest er vi meget glade for, at vi kunne levere den samme gode defensive præstation, som vi gjorde i sidste uge. Det er det, vi skal bygge videre på, siger matchvinderen.

Hvis AGF skal kvalificere sig til Europa League-playoffkampe, er holdet afhængig af, at Silkeborg ikke vinder i næste runde ude mod AaB, der ikke har noget at spille for.

Og anføreren forventer, at nordjyderne vil yde god modstand mod Silkeborg.

- Nu må vi se, hvad der sker på søndag. Det er selvfølgelig klart, at vi vil gå benhårdt efter at vinde på søndag, og vi håber også, at alle hold gør det

- Det ville være skidt for den nye struktur, hvis alle hold bare lægger sig ned.

For træner Glen Riddersholm var sejren et nyt vidnesbyrd om, at AGF er på vej i den rigtige retning.

- Vi havde håbet på, at vi kunne lukke af defensivt for anden kamp i streg, så den præstation her kan vi absolut bruge til noget. Vi leverede solidt og så stærke ud defensivt, og vi gav meget få chancer væk, siger cheftræneren.

AGF's næste kamp i nedrykningsspillet er søndag hjemme på Ceres Park mod Viborg.

/ritzau/