Mark O. Madsen udraderede italiener på et minut i UFC-debut

MMA-kæmperen Mark O. Madsen gjorde kort proces, da han besejrede sin italienske modstander efter kun et minut.

Mark O. Madsen og Danilo Belluardo. UFC Fight Night i Royal Arena i København. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech

Den tidligere bryder Mark O. Madsen har nok aldrig i en dansk brydehal fået så stort et bifald, som da han trådte ind som såkaldt »Co Main Event« ved lørdagens Mixed Martial Arts-stævne (MMA) i Royal Arena.

Publikum behøver ikke stoppe med at juble, da danskeren kunne hive armene over hovedet, efter bare et minut og fire sekunder.

Han vandt på teknisk knockout, da slagene regnede ned over italieneren Danilo Belluardo. Dommeren vurderede derfor, at italieneren ikke kunne komme ud af Madsens jerngreb.

Da dommeren afbrød kampen afgav Madsen et brøl, der indikerede sejr.

Danskeren overrumplede sin modstander, Danilo Belluardo, og fik ham kastet ned i gulvet. Herefter indledte Madsen med flere slag og albuer i italienerens hoved.

»Jeg er stadig ubesejret, og jeg vil gerne sige tak til mit hold, min træner og manager. Det er her er helt fantastisk,« siger Mark O. Madsen efter kampen.

Danskeren kunne både skrive debutant og sejr på cv'et i sin første kamp ved verdens største MMA-forbund, UFC (Ultimate Fighting Championship).

Til tonerne af Kim Larsens »Vi er dem« og »Rabalderstræde« trådte danskeren ind i Royal Arena. Man kunne godt mærke, at danskeren var på hjemmebane, men der var ikke lige så meget rabalder, som da Nicolas Dalby var i buret tidligere lørdag og vandt.

Benene var bløde som spaghetti på italieneren, der ikke havde noget modsvar til danskerens mange brydegreb i buret. Italieneren, med kaldenavnet »Caterpillar«, har nu tabt sine eneste to kampe i UFC. Han virkede også rystet over danskerens aggressivitet.

Danskeren havde inden kampen kæmpet otte MMA-kampe, hvor de alle er endt i sejr. Det var blandt andet også det, som gjorde, at han landede en kontrakt med UFC. Kontrakten lyder på fire kampe.

Aftenens og eventets hovedkamp er svenske Jack Hermansson mod Jared Cannonier.

/ritzau/