Marion Jones indrømmer doping

I et brev til familie og venner fortæller Marion Jones, at hun var dopet med steroider op til OL i Sydney, hvor hun høstede tre guldmedaljer.

Den forhenværende atletikstjerne Marion Jones indrømmer at have brug anabole steroider før OL i Sydney i 2000. Foto: Fold sammen
Læs mere

Ifølge Washington Post har den forhenværende sprinterdronning Marion Jones indrømmet, at hun har dopet sig med anabole steroider før OL i Sydney i 2000. Den 31-årige atletikstjerne har for nylig skrevet et brev til familie og venner, hvori hun for første gang indrømmer dopingmisbrug.

- Jeg vil undskylde for alt det her, og jeg er ked af at skuffe jer alle på så mange måder, står der ifølge en unavngiven kilde i brevet.

Det ventes, at Marion Jones fredag vil stå frem og offentligt indrømme sit dopingmisbrug. Dopingmidlerne skulle hun have fået fra træneren Trevor Graham.

Marion Jones vandt tre OL-guldmedaljer i Sydney i 2000, hvor hun samlet nåede op på fem medaljer. Det mest spektakulære var guldet på 100 og 200 meter. Hun har længe været under mistanke, fordi hun reklamerede for Balco Labs i USA, der blev afsløret som storleverandør af doping til amerikanske sportsstjerner.

/ritzau/