Mario Balotelli får kæmpe lønnedgang i Liverpool

Det er kun detaljer, der mangler at falde på plads, før Mario Balotelli kan kalde sig Liverpool-spiller. Men skiftet fra Milan til den engelske storklub er ikke helt omkostningsfrit for 'Super Mario'.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Italieneren må acceptere en markant lønnedgang. Ifølge engelske The Guardian har Liverpool kun tilbudt Balotelli 50 pct. af det beløb, han fik i løn i Italien. Men det skulle Balotelli altså tilsyneladende have accepteret. I hvert fald regner hans agent Mino Raiola med, at handlen falder på plads inden for de næste dage:

- Mandag eller tirsdag bliver handlet lukket. Der er dog stadig nogle små detaljer, der mangler at falde på plads, men mens jeg forhandler dem, gennemgår Mario et lægetjek, siger han til italienske Corriere della Sera.

Her afviser han samtidig også, at der i kontrakten skulle være skrevet specielle klausuler ind, så Liverpool har mulighed for at straffe Balotelli i tilfælde af dårlig opførsel:

- Folk skriver onde ting. Marios kontrakt bliver ikke anderledes end andre spilleres i Liverpool. Han skal følge klubbens ordenskodeks ligesom alle andre, siger han og fortsætter:

- Forhandlingerne har været fair. De har været i gang i tre måneder. Så det er ikke et scoop. Liverpool har været det eneste hold i England, som vi har talt med.

Med skiftet til Liverpool har Mario Balotelli nu spillet i fire forskellige inden for de seneste fire år. De mange klubskifter skyldes måske, at evnerne inde på banen aldrig har stået mål med armbevægelserne udenfor. Mino Raiola understreger da også, at Liverpool er sidste chance for at indløse potentialet:

- Mario er 24 år, så han kan ikke længere undskylde sig med, at han er ung. Det er sidste chance på højeste niveau. Det er alt eller intet.