Maradona har fundet nyt trænerjob efter fem års pause

Det argentinske fodboldikon skal stå i spidsen for en klub i den næstbedste række i emiraterne.

FILES-FBL-UAE-ARGENTINA-FUJAIR
Diego Maradona har fundet ny arbejdsgiver i De Forenede Arabiske Emirater. Han skal nu stå i spidsen for Al-Fujairah i den næstbedste række. Det bekræfter han på Facebook. Scanpix/Michael Buholzer Fold sammen
Læs mere

Al-Fujairah. Diego Maradona gør comeback til fodbolden efter fem års fravær fra sporten, der har gjort ham til et ikon i hjemlandet, Argentina.

Den tidligere anfører og træner for Argentina skal stå i spidsen for Al-Fujairah FC i De Forenede Arabiske Emirater.

Det oplyser klubben søndag.

- Jeg vil fortælle jer, at jeg er den nye træner i Al-Fujairah SC i anden division i De Forenede Arabiske Emirater. Det skriver Diego Maradona på sin Facebookside.

Klubben har lagt et billede af den tidligere Boca Juniors-, Napoli- og Barcelona-angriber på sin hjemmeside. Her ses Maradona med klubbens røde og hvide trøje i hænderne.

Det 56-årige fodboldikon, der var med til at gøre Argentina til verdensmestre i 1986, vender dermed tilbage som træner efter fem års pause.

I 2012 blev han fyret i Al Wasl efter en enkelt sæson som træner. Før opholdet i De Forenede Arabiske Emirater stod Maradona i spidsen for det argentinske landshold.

I februar blev Diego Maradona udnævnt som Fifa-ambassadør af forbundets præsident, Gianni Infantino.

Nyheden om Maradonas comeback kommer på en dag, hvor argentinske medier skriver, at Jorge Cyterszpiler - Maradonas agent og nære ven - har mistet livet i en faldulykke i Buenos Aires.

/ritzau/Reuters