Manning kommer ikke til at møde Tom Brady

Peyton Manning kommer ikke til at starte i søndagens kamp mod New England Patriots og Tom Brady. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Peyton Manning sidder over for anden uge i træk, når Denver Broncos natten til mandag dansk tid møder New England Patriots og Tom Brady.

Der er tale om to af tidens måske bedste quarterbacks, og derfor bliver der altid set frem til et møde mellem Tom Brady og Peyton Manning. Men søndag amerikansk tid kommer en anden quarterback til at styre slaget for Denver Broncos, da Manning fortsat døjer med sin fodskade.

Brock Osweiler starter for Denver Broncos, oplyser Colorado-klubben på sin Twitter-profil.

 

Mannings sæson har ikke levet op til tidligere tiders succeser - godt nok har han for nylig slået rekorden for flest kastede yards i NFL, men spillet har for det meste ikke været ret godt, og noget kan tyde på, at han får svært ved at erobre startpladsen tilbage i Gary Kubiaks angreb.

I hvert fald spekuleres der i, at Brock Osweiler, hvis han ligesom i sin debut i 17-15-sejren over Chicago Bears imponerer, får lov at beholde jobbet for resten af sæsonen.

I en alder af 39 år er Peyton Manningved at nå karrierens efterår, og en skadesplaget krop får ham måske til at overveje et karrierestop. Det kan betyde, at millioner af NFL-fans verden over måske har set Manning og Brady dyste for sidste gang mod hinanden - noget, som de har gjort 16 gange tidligere.