Manning er tavs om sin fremtid efter Super Bowl-triumf

NFL-stjernen vil hellere kysse sin hustru og sine børn end tænke på sin fremtid i amerikansk fodbold.

I en regn af konfetti kunne den aldrende NFL-legende fejre triumfen med sine holdkammerater Fold sammen
Læs mere
Foto: Mark J. Rebilas
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Santa Clara: 39-årige Peyton Manning undgik endnu en gang at svare på, om han med Super Bowl 50 har spillet sin sidste kamp i NFL, da han efter at have vundet Super Bowl med Denver Broncos blev spurgt om sin fremtid.

I en regn af konfetti kunne den aldrende NFL-legende fejre triumfen med sine holdkammerater, og han havde umiddelbart ikke tænkt sig at forholde sig til mere end det, da han blev interviewet ved trofæ-overrækkelsen.

- Jeg har fået et godt råd af Tony Dungy (tidligere Indianapolis-træner, red.). Han sagde, at man aldrig skal træffe en følelsesladet beslutning. Det her har været en meget følelsesladet uge og en meget følelsesladet aften, og jeg har andre prioriteter, sagde Manning.

- Jeg vil kysse min hustru, jeg vil kysse mine børn, og så vil jeg fejre det her med min familie og mine holdkammerater og drikke en masse øl. Så tager jeg mig tid bagefter til at reflektere over tingene, sagde han videre.

Denver Broncos vandt Super Bowl med en sejr på 24-10 over Carolina Panthers.

Holdet fra Denver var ellers ikke favoritter til at vinde NFL-finalen, og Manning spillede ikke selv en af sin karrieres bedste kampe.

Han var dog stolt af præstationen.

- Det her er noget særligt. Kampen mindede meget om resten af vores sæson. Den afprøvede vores hårdhed, vores modstandskraft og vores uselviskhed, sagde han.

Manning, der fylder 40 år til marts, ramte en af medspillernes hænder i 13 ud af 23 afleveringer. Tilsammen var længden af kastene 141 yards.

/ritzau/