Manchester United lurer på hollandsk topscorer

20 mål står stortalentet Memphis Depay noteret for og er netop blevet hollandsk mester med PSV.
Læs mere
Fold sammen

PSV Eindhoven vandt i weekenden det hollandske mesterskab og nu rygtes klubbens topscorer og helt store profil, Memphis Depay, væk fra Holland. Flere engelske klubber - herunder Tottenham og Manchester United - har allerede forhørt sig hos PSV.

PSVs tekniske direktør, Marcel Brands, bekræfter Uniteds interesse i den kun 21-årige Depay, men fortæller, at intet konkret er kommet på bordet endnu.

»Vi har modtaget et telefonopkald fra dem vedrørende ham (Depay, red.), Men ingen samtaler har været holdt endnu. Der er adskillige topklubber, som har udtrykt deres interesse« afslører Brands på hollandsk tv ifølge Sky Sports.

Marcel Brands siger samtidig, at prisen for Depay bliver »meget højere« end de ca. 150 mio. kr., som Tottenham angiveligt har budt, men fået afvist.

Depay, der indtil videre har scoret 20 ligamål, var også en af Louis van Gaals udvalgte, da Holland i sommer vandt VM-bronze. Van Gaal, der efterfølgende overtog trænerposten i Manchester United, har allerede en hollandsk angriber i truppen i form af Robin van Persie. Men den aldrende hollænder har haft svært ved at finde målformen i denne sæson, og spekulationerne om hans fremtid  tager til.