Manchester United jagter hollandsk stortalent

Manchester United er interesseret i Memphis Depay (tv). Her ses han i en træningskamp for det hollandske landshold.
Læs mere
Fold sammen

Louis van Gaal har i den grad formået at sætte skik på Manchester United i denne sæson. Sidste sæsons skuffende syvendeplads er blevet vekslet til en øjeblikkelig tredjeplads med kun et enkelt point op til Arsenal på andenpladsen. Men den engelske storklubs ambitioner rækker til langt mere.

Derfor er klubben allerede nu begyndt at forberede sig frem mod næste sæson. Og her følger man særdeles interesseret med i det hollandske stortalent Memphis Depays gøren og laden.

Den 21-årige PSV Eindhoven-topscorer har været brandvarm i denne sæson, og det har ifølge den hollandske klub fået Manchester United til at henvende sig angående et kommende skifte.

»Vi har modtaget et opkald fra dem (Manchester United, red.) om ham. Men der er ikke blevet ført nogle egentlige samtaler endnu. Flere topklubber er interesserede,« siger PSVs tekniske direktør Marcel Brands til hollandske medier.

En anden engelsk klub, Tottenham, havde allerede i sidste år følere ude efter Memphis Depay. Men dengang blev Christian Eriksens klubs bud på knap 150 mio. kr. afvist. Marcel Brands understreger da også, at prisen er langt højere, hvis et skifte skal blive til noget.

»Det kræver et meget højere bud end det, vi fik fra Tottenham. Han er meget dyr,« tilføjer Brands.

Louis van Gaal har allerede et indgående kendskab til Memphis Depay, der blandt andet var en del af van Gaals hollandske VM-trup sidste sommer.