Manchester United fortsætter sejrsstimen under Solskjær

Den engelske storklub vandt for sjette kamp i træk i Premier League, da Brighton blev besejret 2-1.

Manchester United-spillerne jubler, efter at Paul Pogba har scoret til 1-0 mod Brighton. Oli Scarff/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Manchester. Manchester United bliver ved med at vinde under ledelse af manager Ole Gunnar Solskjær.

Lørdag var det Brighton, der blev sendt hjem fra Old Trafford med et nederlag på 1-2 i bagagen. Dermed har United taget seks sejre på stribe i Premier League.

Paul Pogba og Marcus Rashford stod for hjemmeholdets mål, mens tyske Pascal Groß leverede Brightons ene scoring.

Med sejren har Manchester United nu 44 point efter 23 kampe, og holdet hopper op på femtepladsen i den bedste engelske række. En placering, som Arsenal dog kan generobre med en sejr over Chelsea senere lørdag.

Uniteds første scoring mod Brighton faldt efter 25 minutters spil. Midtbanestjernen Pogba blev nedlagt i feltet af forsvarsspilleren Gaëtan Bong, hvilket fik dommer Paul Tierney til at pege på straffesparkspletten.

Franskmanden stillede selv op for at sparke, og efter sit karakteristiske tilløb med de mange korte skridt sparkede han bolden ind bag målmand David Button.

Et kvarter efter var brandvarme Marcus Rashford, der lørdag spillede sin kamp nummer 150 for den engelske storklub, på pletten for United.

Den unge englænder modtog bolden på kanten af feltet og hamrede efter et par fikse driblinger bolden op i nettaget fra en spids vinkel.

Scoringen var Rashfords syvende i de seneste ti kampe, ligesom det var fjerde kamp i træk i Premier League, at den 21-årige angriber lynede.

Med cirka 20 minutter tilbage af kampen fik Brighton skabt spænding, da Pascal Groß reducerede til 1-2.

Tyskeren udviste flot boldkontrol ved at tage en høj bold ned med brystkassen på kanten af det lille målfelt og sparke den op i toppen af målet uden for David De Geas rækkevidde.

Det blev dog ikke til mere for udeholdet, og United kunne derfor igen gå fra banen med tre point.

Sejren over Brighton var Manchester Uniteds syvende i lige så mange forsøg under Ole Gunnar Solskjær i alle turneringer. Fredag skal holdet forsøge at holde den flotte stime kørende, når Arsenal venter i 16.-delsfinalen i FA Cuppen.

/ritzau/