Manchester United fik endelig ram på City

dfsdfsdwe
Læs mere
Fold sammen

Efter to rædselssæsoner med fire derby-nederlag til følge fik Manchester United søndag eftermiddag den længe ventede hævn over Manchester City.

I kamp nummer 169 mellem Manchester-arvefjenderne endte det med en forrygende 4-2-sejr til De Røde Djævle fra United.

Det var Manchester Uniteds første gevinst mod Manchester City, siden legendariske Sir Alex Ferguson forlod managersædet på Old Trafford.

I en hæsblæsende første halvleg var det faktisk gæsterne fra City, der startede bedst. Klart bedst. Og efter otte minutters spil kunne værternes defensiv ikke længere holde stand. David Silva broderede sig ind i hjertet af Uniteds straffesparksfelt, og herfra kunne han uden problemer servere bolden for en helt blank Sergio Agüero. 1-0 til de lyseblå.

Men Manchester United skulle ikke bruge lang tid til at vende kampen på hovedet. Seks minutter senere fik Ashley Young danset rundt om sig selv og sendt udligningen i nettet. Og 13 minutter efter steg tårnhøje Marouane Fellaini til vejrs og stangede - halvt med panden, halvt med afrofrisuren - 2-1-målet i nettet.

Som minutterne gik, steg intensiteten. Og stemningen på banen balancerede konstant på kanten af det hadske. Citys anfører, Vincent Kompany, burde have set rødt sidst i første halvleg, da han savede Daley Blind midt over.

I anden halvleg satte United trumf på med scoringer af Juan Mata og Chris Smalling. I kampens sidste minut fik Agüero pyntet på resultatet.

Sejren betyder, at hjemmeholdet stikker af fra bysbørnene i Premier Leagues topstrid. Manchester United er på tredjepladsen med et enkelt point op til Arsenal - og fire point ned til City.